Menu walentynkowe
Krem z kukurydzy, kardamonowy krem Chantilly, olej chilli
*
Małże Św. Jakuba “Ceviche”, kiwi, mango, avokado
*
Bisque z krabów, Ruille
*
Risotto “Nero”, sepia, Preseco, salsefia, kalarepa
*
Mandarynka, Aperol
*
Pierś z kaczki, rolada z cykorii, ciasto francuskie, topinambur, jabłko, żurawina, espresso jus
*
Tort czekoladowo -kasztanowy, sorbet kokosowy z rumem, marakuja
Krem z kukurydzy, kardamonowy krem Chantilly, olej chilli
*
Papaja “Ceviche”, kiwi, mango, avokado
*
Minestrone,
*
Risotto “Rosso”, burak, Prosecco, salsefia, kalarepa
*
Mandarynka, Aperol
*
Pieczony bakłażan, kalafior, tahini, ciecierzyca, Caponata, granat
*
Tort czekoladowo -kasztanowy, sorbet kokosowy z rumem, marakuja