Przystawki
1. | Migdałowy “ twaróg”, buraki, rzepa, liscie sałat, winegret z suszonych owoców | 39 zł |
2. | Domowy “Panier”, zielona soczewica, ogórek, jabłko, seler, chilli, zioła, siemię lniane | 39 zł |
3. | Grillowana ośmiornica, ciecierzyca, szpinak, papryka, pomidory | 69 zł |
4. | Majonez z wędzonego jesiotra, jajko, szpinak baby | 39 zł |
5. | Roast Beef, mus chrzanowy, solony ogórek, gałka muszkatołowa | 42 zł |
6. | Siekany pasztet z dzika, chutney jabłkowy, rodzynki, nasiona musztardy | 42 zł |
Dania główne
1. | Sałaty, avocado, pomidory, czarna soczewica, dressing cytrynowy, kiełki pora | 39 zł |
2. | Risotto, szparagi, groszek, kozi ser | 42 zł |
3. | Kurczak zagrodowy, sałata rzymska, boczek, parmezan | 49 zł |
4. | Makaron linguine, czosnek niedźwiedzi, szpinak, suszony pomidor, orzechy włoskie | 42 zł |
5. | Gładzica, zielone warzywa, wędzona ikra, sos koperkowy | 69 zł |
6. | Kacze udo confit, rutabaga, kalarepa, marchew, pieczone jabłko, rabarbar, jus | 55 zł |
Zupy
1. | Krem z szczawiu, jajo kurze, kwaśna śmietana | 32 zł |
2. | Rosół z kaczki, domowy makaron, warzywa brunoise | 32 zł |
Pizza
1. | Margherita | 37 zł |
2. | Vegetariana | 39 zł |
3. | Salami | 39 zł |
Dodatki
1. | Liście sałat | 20 zł |
2. | Duszony czarny ryż | 20 zł |
3. | Ziemniaki La Ratte w maśle ziołowym | 20 zł |
Desery
1. | Sery zagrodowe z gospodarstwa Frontiera | 69 zł |
2. | Ciasto dnia | 29 zł |
3. | Lody rzemieślnicze | 29 zł |
Kawior Antonius
1. | Syberian | 400 zł |
2. | Osietra | 500 zł |
1. | Omlet z trzech jaj | |
2. | Wiejska jajecznica | |
3. | Jajka na miękko | |
4. | Jajka sadzone | |
5. | Jajka Benedict | |
6. | Jajko poche na toście z awokado | |
8. | Owsianka ze świeżymi owocami i miodem | |
10. | Domowa granola |